Despre noi

Afla mai multe detalii despre noi


Prin cele doua puncte de lucru ale sale si cele opt centre de recoltare, laboratorul de analize medicale CRIS MEDICAL ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate si promptitudine fiecarui pacient care i se adreseaza.

Prin gama de investigatii paraclinice efectuate, acoperim principalele domenii ale laboratorului clinic: biochimie, hematologie, imunologie, bacteriologie, dispunand de aparatura moderna (analizoare automate de capacitate mare si medie) cat si de personal calificat cu indelunga experienta in activitatea de laborator (medici primari de laborator, biochimisti, chimisti, biologi specialisti si principali, asistenti medicali de laborator principali).

Laboratoarele Cris Medical dispun de echipamente de inalta performanta, producatorii fiind lideri mondiali in domeniu: Siemens Medical, Dialab - Austria, Bio Merieux - Franta, Horiba Medical - Franta.

CRIS MEDICAL efectueaza analize medicale de laborator pentru pacientii cu bilet de trimitere de la medicii de familie si medicii specialisti, avand contracte cu urmatoarele case de asigurari de sanatate:

De asemenea, efectuam analize medicale contra cost la cel mai bun raport calitate / pret.

La CRIS MEDICAL, ne definim activitatea prezenta si viitoare prin urmatoarele elemente esentiale:

  • dedicarea in totalitate a personalului catre pacientii nostri si medicii cu care colaboram;
  • imbunatatirea si extinderea permanenta a ofertei de analize medicale;
  • asigurarea unei dotari tehnice moderne inclusiv softuri dedicate de laborator, care sa confere o cat mai mare acuratete rezultatelor analizelor efectuate;
  • alinierea la cerintele de calitate ale standardelor europene prin implementarea in cele doua puncte de lucru a standardului ISO 15189:2013 si acreditarea celor doua puncte de lucru de catre RENAR cu Certificatul de Acreditare Nr.LM 151.
  • participarea la schemele de intercomparare laboratoare prin controlul extern de calitate efectuat pentru o mare parte din analizele procesate in cadrul laboratorului.

Dorim ca prin tot ceea ce intreprindem in activitatea noastra de zi cu zi sa aducem prin profesionalismul personalului nostru si a capacitatii tehnice de care dispunem un plus de calitate si acuratete in efectuarea investigatiilor paraclinice de laborator, contribuind in acest fel la cresterea calitatii actului medical in folosul pacientilor nostri.